DOGS AND KIDS WANNA PLAY 3.-5.7.

13/05/2015 23:57

 

První benefiční akce se uskutečnila v r. 2010 (datum si již nepamatuji :) ) v pražském klubu 77. Zde se pro libeňský útulek vybralo 2 300 Kč i přesto, že účast nebyla úplně vydařená, jak se původně očekávalo. Za vybrané peníze se nakoupilo psí žrádlo a čistící prostředky, které útulek Libeň potřeboval.

Druhá benefice proběhla dne 15. 1. ve smíchovském klubu Gox za velké podpory mnoha účinkujících. Zde se vybralo ze vstupného krásných 23 000 Kč. Peníze putovaly na podporu útulků v Libni a Nové Pace. 

Třetí akce proběhla 13.1. v Matrixu, kde se vybralo přenádherných 29 400 Kč. Do útulku Dogpoint putovalo přesně 20 000 Kč. Na neziskovou organizaci Proxima Sociale o. s. 9 400 Kč, kde peníze byly použity na červnovou akci pro děti.

4. ročník benefice proběhl 11.1. v Cover place v podobném duchu jako minulý rok, kdy se spojili děti s pejskama. Vybraná částka šla na klauny do nemocnice v Motole a mezi pejsky z Dogpointu. Vybráno bylo 31 627 Kč.

5. ročník benefiční párty pro pejsky z Dogpointu byl v Braníku v hale 31.1. Peníze byly použity pro vyhořelý útulek ze Sezemic u Pardubic a pro Terezku z Pink Boubble. Vybráno bylo 39 509 Kč.

6. ročník: Nepovedlo se nám získat vhodné místo v zimních měsících tak jako v předešlých ročnících v Praze. A proto jsme pro Vás připravili pořádnou letní párty se vším všudy. Vybrané penízky budou putovat naším dlouholetým partnerům a to Dogpointu. I letos chceme přispět na děti, rozhodli jsme se podpořit kamaráda z tekno rodiny, kterého postihla zásadní životní zkouška.


VŠICHNI ÚČINKUJÍCÍ POMÁHAJÍ BEZ NÁROKU NA HONORÁŘ!!!!!!

Stěnu Vám vytvoří:DWC, Tsunami, Tranzit, Jednota a FDM.
Djs pro Vás zatím potvrzujeme. Mohu ale prozradit, že dotáhneme i nějaké zahraniční hosty.
Z aparatury se na Vás budou valit především livesety, acidy. A předpokládám, že kluci vytáhnou i ranní tancovačky. :-) 

Taky se můžete nově těšit na spoustu workshopů(hoola hoop, fireshow, sítotisk, výroba hraček pro psy, atd.), které pro vás připravila Anička. Doplníme brzy, spolu s letákem.